Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Umuttepe Yolu güzergahında aralıksız görev yapıyor. Ekipler yoğun kar yağışının olduğu bölgede yaşanabilecek olumsuzluklara çekici ve gezici ekiplerle anında müdahale ediyor.
ARAÇ KAYMALARINA ANINDA MÜDAHALE
Kocaeli'de yeniden başlayan kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Zabıta ekipleri de teyakkuz durumuna geçti. Büyükşehir ekipleri özellikle vatandaşların sıklıkta kullandığı Umuttepe Yolu'nu sürekli araç trafiği için uygun hale getirmeyi başardı. Bölgenin belirli noktalarında devriye gezen zabıta ekipleri yolda oluşabilecek araç kaymalarına anında müdahale ediyor. Bu kapsamda çekici araçlar sürekli hazır halde bekletiliyor.
GEZİCİ ARAÇ
Öte yandan Büyükşehir gezici araçları trafikte sorun yaşanmaması için de görev yapıyor. Ekipler araçları yönlendirerek trafik akışının sürekliliğini sağlıyor. Kar yağışının yoğun olarak devam ettiği son iki günde Büyükşehir zabıta ekipleri yaklaşık 20 olaya müdahale ederek vatandaşların Umuttepe Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi yerleşkesine ulaşımını sorunsuz olmasını sağladı.
Son Dakika › Güncel › Umuttepe Yolu'nda Zabıta Hazır Kıta - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?