Üniversite Temsilcileri Bodrum'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Üniversite Temsilcileri Bodrum'da Buluştu

Üniversite Temsilcileri Bodrum\'da Buluştu

Endless Abroad Üniversite Temsilcileri Eğitim ve Oryantasyon Kampı, Bodrum'un gözde otellerinden Hotel Baia Bodrum'da gerçekleşti.

29.10.2013 16:52  Güncelleme: 17:03

Yoğun bir seçim sürecini geride bırakarak Endless Abroad Ailesi'ne katılan üniversite temsilcileri, 4-6 ekim tarihleri arasında 5 yıldızlı Hotel Baia Bodrum'da eğlenceli bir tatil geçirdi. Kamp süresince eğlencenin yanı sıra yıl içerişinde gerçekleştirilecek çalışmalar ve Endless Abroad Kurumsal Yapısı'na dair detaylı bilgiler de temsilcilere aktarıldı.

Kampa; akademik ve sosyal açıdan çeşitli tecrübeleri özgeçmişlerinde barındıran 30 farklı üniversiteden 37 başarılı üniversite öğrencisi katıldı. Aynı zamanda Endless Abroad Londra, İstanbul, Denizli ve Kahramanmaraş ofislerinden gelen eğitmen ve danışmanlar ile Endless Abroad kurucusu Gökmen ÖZDEMİR kamp katılımcılarına eşlik etti. Kampın 2. Gününde katılımcılarla buluşan Princess College School of English yöneticisi George DELMONTE ve UIC London School of English eğitim danışmanı Francesca SHINE dil okulları hakkında detaylı bilgiler vererek katılımcıların sorularını cevapladılar.

Atölye bazlı ilerleyen ve oldukça eğlenceli geçen kamp süresi boyunca, yapılan aktivite ve seminerler sonucu oluşan pozitif ve yüksek enerjili atmosfer, temsilciler arasında gelişen arkadaşlıklar ve takım ruhu tüm ekibin motivasyonunu artırdı.

9 yıldır hızla büyüyen Endless Abroad, üniversitelerdeki güçlü yapılanması ve gerçekleştirdiği bu kamp ile, yakın zamanda hayata geçireceği başarılı projelerin sinyalini vermiş oldu. Daha detaylı bilgi için www.endlessabroad.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversite Temsilcileri Bodrum'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement