Ünye'de "En İyi Arkadaşım Öğretmenim" Projesi - Son Dakika
Güncel

Ünye'de "En İyi Arkadaşım Öğretmenim" Projesi

Ünye\'de "En İyi Arkadaşım Öğretmenim" Projesi

Ünye'de ortaokul ve liselerde "En İyi Arkadaşım Öğretmenim" projesi hayata geçirildi.

28.03.2017 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'de ortaokul ve liselerde "En İyi Arkadaşım Öğretmenim" projesi hayata geçirildi.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencileri, merkezi sınavlara daha iyi hazırlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak "En İyi Arkadaşım Öğretmenim" projesini uyguladıklarını söyledi.

Projeyi merkezi sınavların biraz daha yoğun olduğu ikinci dönemde hayata geçirdiklerini ifade eden Erdem, şunları söyledi:

"Ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencileri hedef kitlemiz. 8. sınıf ve lise 12. sınıf derslerine giren öğretmenlerimiz, öğrencilerin genel seviyelerinin ne durumda olduğunu bire bir tespit edecek. Bu tespitlerle beraber gerekirse evde veli ziyaretleri ve ortaya çıkan sorunları veli iş birliğiyle hareket ederek çözecek. Öğrencilerimiz yapılan bu çalışmayla daha iyi bir ivme kazanacak."

Erdem, öğretmenlerin projede gönüllülük esasıyla görev üstlendiklerini dile getirerek, "Bu proje aynı zamanda eğitim dünyasında eğitim koçluğu olarak geçiyor ve her öğrencinin bir koçu oluyor. Burada görev yapan öğretmenlerimiz herhangi bir maddi karşılıkla yapmıyorlar, tamamen gönüllülük ve fedakarlıkla yapıyorlar." dedi.

Musa Erdem, başarıya ulaşması durumunda projeye gelecek yıllarda da devam edebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye'de 'En İyi Arkadaşım Öğretmenim' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement