Urfalı Kadınlar Finlandiya Cumhurbaşkanını Hayran Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Urfalı Kadınlar Finlandiya Cumhurbaşkanını Hayran Bıraktı

Urfalı Kadınlar Finlandiya Cumhurbaşkanını Hayran Bıraktı

Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen Ve Beraberindeki Heyet, Şanlıurfa Gezisi Kapsamında Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek Ve Eğitim Merkezi'ni Ziyaret Etti.

30.03.2011 22:34  Güncelleme: 23:31

Finlandiya cumhurbaşkanı tarja halonen ve beraberindeki heyet, şanlıurfa gezisi kapsamında şanlıurfa belediyesi hayati harrani kadın destek ve eğitim merkezi'ni ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Eşi Demet Okutan, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe ve diğer kamu kurum ve kuruluş amirleri ile mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından karşılanan Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen, kurs verilen sınıfları bir bir gezdi ve kursiyerlerle sohbet etti.

Mini halk oyunları gösterisinin ardından başlayan ziyaret sırasında Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Finlandiya Cumhurbaşkanı Halonen'a Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi ile ilgili bilgiler aktardı.

Kursiyerlerle ve öğretmenleriyle yakından ilgilenen Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen merkezdeki çalışmaları çok beğendiğini söyledi. Kadın Destek Merkezindeki kursiyerler de, el emeği göz nuru hazırladıkları dikiş nakış, ahşap boyama v.b ürünlerden oluşan hediyeleri Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen'a verdiler.

Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen ise merkezde kurs gören kursiyerlere ve ders veren öğretmenlerine çeşitli kitaplar hediye etti.

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi'nde gördüğü ilgi ve çalışmalardan çok memnun ayrılan Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen merkezin anı defterinde merkez ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Aileler çocuklar kadınlar ve toplumun bütünüyle birlikte yapmakta olduğunuz bütün güzel şeyleri görmek ve KADEM'i ziyaret etmek fırsatına sahip olmak çok mükemmeldi. Bu unutulmaz günün anısı olarak bana verdiğiniz bu özel hediye için teşekkür ederim. Bütün duygularımla gelecekte de başarılarınızın devamını dilerim. Öğrenmenin tadını çıkarmayı unutmayın"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Urfalı Kadınlar Finlandiya Cumhurbaşkanını Hayran Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement