Urfalı Tenisçiler, Dünyaca Ünlü Yıldız İle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Urfalı Tenisçiler, Dünyaca Ünlü Yıldız İle Buluşuyor

Urfalı Tenisçiler, Dünyaca Ünlü Yıldız İle Buluşuyor

Şampiyon Urfalı Tenisçiler Elif EcranAcar ile Halil Efe Çiriş dünyaca ünlü RogerFedererile bir araya gelerek karşılıklı tenis oynayacak.

28.04.2015 11:16

Urfalı genç tenisçiler, Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2015 takviminde yer alan PARİBAS İSTANBUL OPEN Tenis Turnuvası'na katılacak olan dünyaca ünlü sporcu RogerFederer ile maç yapacak.

Konu ile ilgili tenis il temsilcisi Faysal Uyar,organezasyonun gençler üzerinde olumlu etki bırakacağına inandığını belirterek "Daha önce hayalini bile kuramadığımız dünyaca ünlü tenisçiler ile bir araya gelme imkanı bulduk. Çok şükür ki çok çalışarak elde ettiğimiz başarılar neticesinde bugün yıllarca tenis dünya bir numarası olan Roger Federerile, şampiyon çocuklarımız ile beraber olacaktır. Bu bize inanılmaz derecede bir mutluluk moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Elbette ki bu başarılı çalışmalarımızın olmasında ki ana faktörlerin en başında gelen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüdür. Çünkü bütün çalışmalarımızı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapmaktayız. Bize burada desteklerinden dolayı Ertuğrul Yıldız' a teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Şampiyon tenisçi çocuklarımızın dünyaca ünlü tenis yıldızı RogerFedererile bir araya gelmesiyle beraber çocuklarımızın heyecanını moralini yükseltmek ile birlikte kendilerine olan inançları da artacaktır. Son 4 yılda yapmış olduğumuz başarılı organizasyonlar ve sportif başarılar ile nereden, nereye geldiğimizin bir göstergesidir. Dolayısıyla çocuklarımızın dünyaca ünlü tenis yıldızı RogerFedererile karşılıklı tenis oynayacak olması son derece mutluluk ve sevinç verici bir durumdur. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Tenisçiler, Dünyaca Ünlü Yıldız İle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement