Uşak Jandarma Komutanı Semiz ve Emniyet Müdürü Gezer, AA'nın "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uşak Jandarma Komutanı Semiz ve Emniyet Müdürü Gezer, AA'nın "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı

Uşak Jandarma Komutanı Semiz ve Emniyet Müdürü Gezer, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı
22.12.2022 18:53  Güncelleme: 19:29

Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

İl Emniyet Müdürü Gezer ve İl Jandarma Komutanı Semiz, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında "Haber", "Spor" ve "Çevre-yaşam" kategorilerinde çektiği fotoğrafları inceledi.

Gezer, "Haber" kategorisinde Sayed Khodaiberdi'nin "Annesinin iki gözü", "Spor" kategorisinde Mustafa Yılmaz'ın "Yüzücü", "Çevre-yaşam" kategorisinde Pavel Pavlov'un "Kırmışlar kalbini" fotoğrafına oy verdi.

Semiz ise tercihini "Haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Görev tamam", "Spor" kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi", "Çevre-yaşam" kategorisinde ise Esra Hacıoğlu'nun "Gözün gördüğü, kalbin bildiği" fotoğrafından yana yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak Jandarma Komutanı Semiz ve Emniyet Müdürü Gezer, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları'nı oyladı - Son Dakika


Advertisement