Uşak'ta trende hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta trende hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı

Uşak\'ta trende hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı

Uşak'ta trendeki iki yolcunun cep telefonlarını çaldığı öne sürülen 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

26.01.2023 12:18  Güncelleme: 12:22

Uşak'ta trendeki iki yolcunun cep telefonlarını çaldığı öne sürülen 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

İzmir- Konya seferini yapan yolcu trenindeki 2 yolcunun cep telefonlarının çalınması üzerine Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Jandarma, şüphelilerin Güneyköy İstasyonu'nda inen M.A. ile H.E. olduğunu belirledi.

Cep telefonları ile iki kulaklık, yapılan araştırmada istasyona yakın noktadaki boş arazide, taşların arasına gizlenmiş şekilde bulundu.

Şüpheliler jandarma ekibince yakalandı. İşlemin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta trende hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement