Usta Oyuncu Altan Günbay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Usta Oyuncu Altan Günbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Usta Oyuncu Altan Günbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hayatını kaybeden usta oyuncu Altan Günbay, son yolculuğuna uğurlandı.

05.03.2014 15:09

Hayatını kaybeden usta oyuncu Altan Günbay, son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden usta oyuncu Altan Günbay için sabah saatlerinde ilk tören Cemal Reşit Rey Kongre ve Sergi Salonu'nda düzenlenmişti. Törenin ardandan Günbay için Teşvikiye Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Altan Günbay'ın eşi Müveddet Günbay, kızı Elmas Aydıner, İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oyuncu Levent Kırca ve çok sayıda oyuncu arkadaşı ve sevenleri katıldı.

Günbay'ın ölümünün çok büyük bir kayıp olduğunu vurgulayan oyuncu Ediz Hun, "Hepimizin başı sağ olsun. Daima vefat edenlerin arkasından hep insanlar saygıyla muhabbetle konuşuyorlar. Onu sevgiyle kucaklıyorlar ama hakikaten Altan Günbay, iyi bir dosttu. Her zaman birlikte olduk. Birçok filmlerde beraber çalıştık. Bu imkanı bulduğum için çok bahtiyarım. Son derece güzel bir insandı. Yalnız sinemada değil, tiyatroda da hatta operada da çok başarılıdır. Öyle böyle devam ediyor hayat" dedi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Günbay'ın Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Altan Günbay'ın cenazesi defnedilmek üzere Büyükçekmece'deki aile kabristanına götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Usta Oyuncu Altan Günbay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement