Uysal'dan, Beylikdüzü Ramazan Kasabası'na Övgü - Son Dakika
Güncel

Uysal'dan, Beylikdüzü Ramazan Kasabası'na Övgü

Uysal\'dan, Beylikdüzü Ramazan Kasabası\'na Övgü

Ramazan etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası'na gelen binlerce misafirinin yanında önemli isimleri de ağırlamaya devam ediyor.

01.08.2013 11:56

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ramazan etkinlikleri kapsamında çok sayıda değerli ismi ağırlıyor. Etkinlik alanını ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Beylikdüzü'ndeki ramazan faaliyetlerinin methini duyanlardan. Başkan Uysal, Beylikdüzü Ramazan Etkinlik Alanı'nda gelişinde; kendisini karşılayan Başkan Uzun'a "Ramazan'ın Beylikdüzü'nde farklı yaşandığını duyduk; bu güzellikleri bir de biz yaşayıp hissedelim dedik ve misafir olduk" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Yakın dostu ve misafiri Başkan Uysal'a etkinlik alanını gezdiren Başkan Uzun, alanda yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Stantları gezen iki başkan, vatandaşlarla da sohbet etti.

AK Nokta ziyareti de yapan iki başkan partilileriyle de uzun süre sohbet etti. Beylikdüzü ziyaretinden memnun kalan Başkan Uysal ve beraberindekiler, misafirperverliğinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür ettiler. Başkan Uysal ayrıca Beylikdüzü'ndeki başarılı ramazan etkinliklerinden dolayı Başkan Uzun'u kutladı.

Milletvekili Nebati'ye Anlamlı Hediye

Bu arada, AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati de Beylikdüzü Ramazan Kasabası'nı ziyaret etti. Başkan Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile etkinlik alanını gezen Nebati'ye de üzerinde resminin bulunduğu kupa ve isminin yazılı olduğu hat yazısı hediye edildi. Milletvekili Nebati daha sonra AK Nokta'ya geçerek, partilileriyle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uysal'dan, Beylikdüzü Ramazan Kasabası'na Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement