Üzülmez'in spor camiasından ünlü konukları vardı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'in spor camiasından ünlü konukları vardı

Üzülmez\'in spor camiasından ünlü konukları vardı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret eden konuklar arasında spor camiasından renkli simalar da yer aldı.

26.04.2016 14:22  Güncelleme: 14:23

Galatasaraylı kaleci Cenk Kartepe'de

Kartepe'nin geleceğini hazırlamak için yoğun bir mesai harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta içi ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgileniyor. Başkan Üzülmez'in konukları arasında spor camiasından da ünlü misafirleri oldu. Galatasaray'ın başarılı file bekçilerinden Cenk Gönen de Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i Galatasaray Spor Kulübü A Takım Doktoru Gürbey Kahveci ile birlikte ziyaret etti.

Kartepe hayranı

Galatasaray'ın başarılı kalecilerinden Cenk, "Kartepe'ye daha önce de birçok kez gelmiştim. Dünya harikası doğal güzelliklere sahip bir yer burası. Başkanımızın bu doğal dokuyu koruyarak turizme kazandıracak projelere imza atacağına inanıyorum. İstanbul' a çok yakın olması itibariyle ben de belli dönemlerde burada yaşamayı düşünebilirim. Çünkü Kartepe'nin doğası, havasının temizliği sporcuların arayıp da bulamadığı ender yerlerden" dedi.

Amatöre destek

KASKF Başkanı Murat Aydın, Federasyon görevlisi Celal Güreşen, Kartepe Belediyespor Kulüp Başkanı Yunus Merttürk ve Derbentspor Kulüp Başkanı Selçuk Baysal da, Başkan Üzülmez'i ziyaret ettiler. Kartepe'de amatöre her zaman destek veren, spor ve sporcuyu seven bir başkanın bulunduğunu belirten Aydın, "Kartepe ilçesinde belediyemizin amatöre desteğinin devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Sportif başarı

Spor camiasından misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Üzülmez, konuklarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Üzülmez, Kartepe kulüplerinin en güzel başarıları kazanması için üzerlerine düşen desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Üzülmez, "Kartepe'ye değer katan sportif başarıların sağlanması için gerekli yatırımlarımız artarak devam edecek. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Kulüplerimizin ve sporcularımızın, ülkemizde ve ilçemizde yaşanan münferit nahoş olaylardan ders çıkararak amatör sporun ruhuna yakışan şekilde ilçemizi temsil edeceklerine yürekten inanıyorum" dedi.

26.04.2016/ Fotoğraflı Haber No:5230

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'in spor camiasından ünlü konukları vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement