Vali Altıparmak, Antalya'ya Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Altıparmak, Antalya'ya Veda Etti

Vali Altıparmak, Antalya\'ya Veda Etti

Erzurum Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, kente veda etti.

29.05.2013 17:34  Güncelleme: 09:09

Erzurum Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, kente veda etti. Hükümet Konağı'nda Vali Altıparmak için resmi uğurlama töreni düzenlendi. Vali Ahmet Altıparmak, eşi Özden Altıparmak ile birlikte makamında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, vali yardımcıları ve eşleriyle son kez bir araya geldi.

EŞİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Vali Altıparmak daha sonra Hükümet Konağı'ndan son kez çıktı ve çalışma arkadaşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle tek tek vedalaştı. Tören mangasını selamlamasının ardından eşiyle makam aracına binen Altıparmak, korumalar eşliğinde Hükümet Konağı'ndan ayrıldı. Bu sırada Özden Altıparmak göz yaşlarına hakim olamadı.

VALİDEN İMZA İSTEDİ

Diğer yandan, Vali Altıparmak'ın vedalaşması sırasında ilginç bir an yaşandı. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yatırım Destek Ofisi Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek, Vali Altıparmak'a imzalaması için bir evrak uzattı. Getir gitmeden son imzamı da atayım diyen Vali Altıparmak ise imza atmaktan vazgeçip vedalaşmasına devam etti.Tören sonrası konuya ilişkin açıklama yapan BAKA Koordinatörü Özyürek, evrakın BAKA'yı ilgilendirdiğini ve 'Vali Altıparmak ayrılmadan imzalaması gerekiyor' düşüncesiyle tören esnasında imzalatmak istediğini ifade etti. Özyürek, Vali Altıparmak'ın ise konutta imzalamak istemesi üzerine tören sırasında evraka imza atmadığını aktardı.

PROJELERİ ÖRNEK ALINMIŞTI

Vali Altıparmak, 3 yıldır görev yaptığı kentte -önemli projelerin hayata geçirilmesini sağladı, birçoğuna da öncülük etti. Kente ilişkin sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapan Altıparmak'ın hayata geçirdiği 'Kent Trafik Platformu' ve 'Değerler Eğitimi' projeleri bakanlıklar düzeyinde örnek alındı ve Türkiye'nin pek çok ilinde uygulamaya konuldu. Vali Altıparmak'ın birkaç gün daha kentte kalacağı, ardından yeni görevi için Erzurum'a gideceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Altıparmak, Antalya'ya Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement