Vali Aydın'dan, İhtiyaç Sahibi Ailelere Şefkat Eli - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın'dan, İhtiyaç Sahibi Ailelere Şefkat Eli

Vali Aydın\'dan, İhtiyaç Sahibi Ailelere Şefkat Eli

Vali Aydın, Okul müdürü İdris Yolbaş' tan bilgi aldı.

20.02.2013 10:33

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından sorumlu Vali yardımcısı Mustafa Pala ile birlikte, Siirt Merkez Alan Mahallesinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi Hasan Aktaş ve Nurettin Dayan adlı vatandaşları, evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak, Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri ve Okul Aile Birliği'nin "Yoksul Aile projesi" kapsamında tespit ettikleri ve çeşitli yardımlarda bulundukları Hasan Aktaş adlı aileyi ziyaret eden Vali Aydın, Okul müdürü İdris Yolbaş' tan bilgi aldı.

Hasan Aktaş adlı ihtiyaç sahibi vatandaşla bir süre sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinleyen Vali Aydın, aile reisi Hasan Aktaş ile eşi Muhsine Aktaş'ın sağlık kontrolünden geçirileceğini ve aileye gereken bütün desteklerin verileceğini belirtti.

Buradan ayrılan Vali Aydın ve beraberindekiler daha sonra aynı mahallede ikamet eden evli ve yedi çocuklu ve beş çocuğu eğitim çağında olan ihtiyaç sahibi Nurettin Dayan adlı vatandaşı ziyaret etti.

Kalp ameliyatı geçiren Nurattin Dayan adlı ihtiyaç sahibi ile bir süre görüşen, dert ve sıkıntılarını dinleyen Vali Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan, Dayan ailesine her türlü ekonomik ve sosyal desteğin verileceğini belitti.

Çocukların eğitim durumları hakkında da bilgi alan Vali Aydın, Dayan ailesine ev eşyalarının alınması ve evin boyanması ve diğer eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgililere talimat verdi.

Vali Aydın,"Okulumuzun önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini ifade ederek, okul idaresi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Devletimiz, her zaman fakir ve Guraba'nın yanındadır. Hiç kısa aç ve açıkta kalmayacaktır. Çeşitli sebeplerle ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi ailelerin mutlaka Valiliğimize bildirilmesi gerekiyor. İhtiyaç sahibi ailelerimize her türlü desteği veriyoruz, destek olmaya devam edeceğiz."dedi.

Ev ziyaretlerini tamamlayan Vali Aydın, Alan Mahallesindeki çocuklarla bir süre sohbet etti.Hatıra Fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Aydın'dan, İhtiyaç Sahibi Ailelere Şefkat Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement