Vali Günaydın, Başsavcısı Bülent Kantarcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Günaydın, Başsavcısı Bülent Kantarcı'yı Ziyaret Etti

06.06.2016 19:48

Valiler Kararnamesiyle Isparta Valiliğine atanan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın veda ziyaretleri kapsamında Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti.

Valiler Kararnamesiyle Isparta Valiliğine atanan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın veda ziyaretleri kapsamında Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti.

Vali Günaydın, görev yaptığı sürece her türlü yapmış oldukları kurumsal çalışmalarda vermiş oldukları destek ve uyumlu çalışmalarından dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı'ya teşekkür etti.

Kantarcı ise ziyaretten ve hizmetlerinden dolayı Vali Günaydın'a teşekkür ederek, " Biz çalıştığımız sürece Vali Şehmus Günaydın'ı halkının arasında halkının ve haklının yanında duruşu, çalışkanlığı ile tanıdık. Bu anlamda Kastamonu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kantarcı daha sonra kendisinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında çektiği bir fotoğrafı Vali Günaydın'a hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Günaydın, Başsavcısı Bülent Kantarcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement