Vali Güzeloğlu Birlikspor'u izliyor - Son Dakika
Güncel

Vali Güzeloğlu Birlikspor'u izliyor

Vali Güzeloğlu Birlikspor\'u izliyor

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz'ı kabul etti. Spora olan hakimiyetiyle dikkat çeken Vali Güzeloğlu, "Kulübü takipteyim. Uygun zamanda maçlara da geleceğim" mesajı verdi

15.11.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spora olan sevgisinden ve bulunduğu illerdeki takımlara gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisinden önce adı kentimize ulaşan ve göreve geldiği günden bu yana şehrimizin sporuna katkı veren Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu önceki gün Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz ve beraberindekileri makamında kabul etti. Oldukça yararlı geçen görüşmeden Vali Güzeloğlu'nun kulübü takipte olduğu anlaşıldı.

SPORU BİLİYOR

Başkan Erhan Yılmaz, Birlikspor Kulübü'nün içinde bulunduğu durum, hedefleri, sportif başarı, devam eden çalışmalar ve ilerleyen günlerde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Kentimizin sporu ve kulüplerin durumuyla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Vali Güzeloğlu birçok konuda spora hakim olduğunu ve sporda başarının anlık olmadığını iyi bildiğini gözler önüne serdi.

VALİ TAKİPTE

Kendilerini kabulünden dolayı vali Güzeloğlu'na teşekkür eden Erhan Yılmaz, maçlarda da kendilerini görmek istediklerini, teşrif etmelerinden büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. Kocaeli Birlikspor Kulübü'nü de kentimizin birçok takımı gibi yakından takip ettiğini ve takımın kendisinin gözetiminde olduğunu belirten Vali Güzeloğlu, OHAL nedeniyle yaşanan yoğunluk olduğunu, bir süre sonra Birlikspor'un maçlarına da geleceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Güzeloğlu Birlikspor'u izliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement