Vali Koçdemir'in Korumasının Beyin Ölümü Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Vali Koçdemir'in Korumasının Beyin Ölümü Gerçekleşti

Vali Koçdemir\'in Korumasının Beyin Ölümü Gerçekleşti

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ile birlikte kaza geçiren korumasının beyin ölümü gerçekleşirken, Vali Koçdemir ve şoförünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

14.12.2012 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ile birlikte kaza geçiren korumasının beyin ölümü gerçekleşirken, Vali Koçdemir ve şoförünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, koruması Şener Çakır ve şoförü Sedat Erdem'in de içinde bulunduğu makam aracıyla Eskişehir-Ankara karayolunun 46. kilometresinde kaza geçirdi. Yaralı Vali Koçdemir ve şoförü Sedat Erdem 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne, koruması Şener Çakır da Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Eroğul, "Dün gece itibarı ile Vali Bey Ankara'da görüşmelerini tamamladıktan sonra Kaymaz mevkiinde trafik kazası geçirdi. Makam aracında kendisi, koruması ve şoförü vardı. Kaza neticesinde şoförümüzde herhangi bir sıkıntı yok, gözlemimiz altında. Sayın Valimizin sağlık durumu da gayet iyi ve herhangi bir hayati tehlikesi yok. Tahlil ve tetkikleri yapıldı. Şu anda hastanemiz özel servisinde gözlem altında" dedi.

Daha evvel Başbakanlık Koruma Daire Müdürlüğünde çalışan ve kısa süre önce Vali Koçdemir'in koruması olan Şener Çakır'ın durumunun ise çok ciddi olduğunu belirten Eroğul, "Değerli koruma arkadaşımız da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi ve tedavisi şu anda devam etmekte. Yapılan tahlil ve tetkikler ile ilgili açıklamayı daha sonra yapacağız. Koruma, ilk yapılan müdahalede ciddi bir yaralanma olduğu için Tıp Fakültesi'ne götürülerek tedaviye başlandı. Korumanın durumu hakkındaki tam açıklamanın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden yapılmasında fayda var. Bize sadece hayati tehlikesinin sürdüğü, durumunun ciddi olduğu şeklinde bilgi geldi" diye konuştu.

Eroğul, Vali Koçdemir'in bir süre hastanede müşahede altında kalacağını belirterek, "Sayın Valimizi özel servise aldık, kendisi şu an istirahat ediyor. Şuuru yerinde. Birkaç ziyaretçi kabul etti ancak tetkik ve tahlilleri devam ettiğinden dolayı şu anda ziyaretçi kabul etmiyor. Ayağa kalkabiliyor ve konuşabiliyor ancak hastanemizde en az 24 saate kadar kalmasında fayda var. Valimizin yaralanması ise, yüz bölgesinde çarpmayla meydana gelen ufak tefek sıyrıklardır. Herhangi bir olumsuz durum yok" şeklinde konuştu.

Eskişehir Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutulan Vali Koçdemir'i askeri erkan, valilik personeli ve sevenleri kısa süre ziyaret ederken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi beyin cerrahi yoğun bakım bölümünde yatan koruma Şener Çakır'ın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Koçdemir'in Korumasının Beyin Ölümü Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement