Vali Yeni Hastaneyi Denetledi - Son Dakika
Güncel

Vali Yeni Hastaneyi Denetledi

Vali Yeni Hastaneyi Denetledi

Siirt Valisi Ahmet Aydın, il merkezinde 400 yataklı yeni yapılan Siirt Devlet Hastanesi inşaatını denetledi.

21.02.2014 19:50

Yüklenici Firma yetkilisi Kuzu Gurup adına Özgür Çalapkulu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Doğan'dan son gelişmeler hakkında bilgi alan Vali Aydın,"Yeni 400 yataklı devlet hastanesinin %96' lık kısmının tamamlandığını, kalan %4 'lük kısmının da en kısa sürede tamamlanarak, Siirtlilerin hizmetine sunulacağını" belirtti.

Yeni Devlet Hastanesinin tamamlanmasıyla birlikte il merkezinde sağlık hizmetlerinde önemli bir rahatlama olacağını ifade eden Vali Aydın,son yıllarda eğitim ve sağlıkta önemli mesafeler aldıklarını belirterek,'il genelinde yapılan ve planlanan sağlık yatırımları ile vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını' söyledi. Kuzu gurubuna özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Aydın daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Hastane inşaat alanını gezdi. İnşaatta çalışan işçilerle sohbet etti.

Vali Aydın' nın ziyaret programına; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Doğan, Kuzu gurubu adına TSO başkan vekili Özgür Çalapkulu ile Nedim Kuzu eşlik etti. 400 Yataklı Yeni Siirt Devlet hastanesi: 27.353 m2 alan üzerinde, 10 Ameliyathane, 6 Röntgen odası,13 kişiye aynı anda hizmet verecek Diyaliz odası, 32 Yoğun bakım yatak sayısı,150 kişilik konferans salonu, 50 poliklinik, 5 adet Ultrasyon odası, ayrıca 350 araçlık otoparkıyla hizmet verecek.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali Yeni Hastaneyi Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement