Vali Yerlikaya, Sünnet Olan Çocukları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Vali Yerlikaya, Sünnet Olan Çocukları Evlerinde Ziyaret Etti

14.07.2011 12:18

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, daha önce kahve ziyareti sırasında verdiği söz üzerine, sünnet olan iki çocuğu evlerinde ziyaret ederek, altın hediye etti.

Geçtiğimiz hafta kahve ziyaretleri esnasında gençlerle sohbet eden Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Murat Kayan adındaki vatandaşın sünnet düğünü davetini geri çevirmemiş ve katılmak üzere söz vermişti.

Verdiği söz üzerine Murat Kayan'ın evine giden Vali Yerlikaya, aile fertleri tarafından kapıda karşılandı.

Muhammed Ali ve Yunus Emre adında iki oğlunu sünnet ettiren Murat Kayan, Vali Ali Yerlikaya'nın daveti üzerine evine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayan, "doğrusu ben Sayın Valimizin evimize geleceğine ihtimal vermedim. Daha önce böyle bir şey görmedik. Ama şimdi gördüğümüz tablo bizleri gerçekten sevindirdi. Sadece evimize geldiği için değil, devlet ile vatandaşın arasındaki sıcaklığı yansıtan bir tablo oluşturduğu için Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Kahvede konuştuğumuzda da bir arkadaş gibiydi. Böyle alçak gönüllü bir devlet adamını Ağrı'da görmek bizleri memnun etti. Allah böyle insanların sayısını arttırsın" diye konuştu.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ise, "bizim sizden bir farkımız yok. Bizler size hizmet etmek için görevlendirildik. Size karşı bir üstünlüğümüz de yok. Elbette kahvede, evlerinizde, iyi ve kötü günlerinizde sizlerin yanında olacağız. Ama bizim temennimiz her zaman böyle hayırlı ve iyi günlerde bir araya gelmemizdir" ifadelerini kullandı.

Muhammed Ali ve Yunus Emre'ye altın takan Vali Yerlikaya, çocuklarla şakalaşırken, hem onlarla hem de aile fertleriyle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Çıkışta yanına gelen vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Yerlikaya, bir bayanın ev için yardım istemesi üzerine evi inceledi. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yerlikaya, yeni sünnet olacak iki çocuğa sünnet elbisesi sözü verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya, Sünnet Olan Çocukları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement