Van'da Açığa Alınan Öğretmenlerden Oturma Eylemi - Son Dakika
Güncel

Van'da Açığa Alınan Öğretmenlerden Oturma Eylemi

Van\'da Açığa Alınan Öğretmenlerden Oturma Eylemi

VAN'da 733 öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından PKK terör örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle açığa alınmasına Eğitim-Sen üyeleri tepki gösterdi.

14.09.2016 14:31

VAN'da 733 öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından PKK terör örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle açığa alınmasına Eğitim-Sen üyeleri tepki gösterdi.

Eğitim-Sen şubesinde bir araya gelen görevden uzaklaştırılan sendika üyesi öğretmenlere Avukat Ümit Dede, Eğitim-Sen Yürütme Kurulu Üyeleri Özgül Çelikkapı, Mahmut Pala bilgi verdi. Avukat Dede, hukuki sürecin devam ettiğini ve bu sürecin bir süre sonra tamamlanacağını umut ettiklerini belirterek öğretmenlerin haksız yere açığa alındığını ifade etti. Öğretmenler ise sendikal haklarını kullandıklarını ve bunun suç olmadığını belirterek, mağdur edildiklerini söyledi. Öğretmenler, haksız yere açığa alınmalarını protesto ederek eylemlerini sürdüreceklerini ve oturma eylemi yaptıklarını belirtti.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Açığa Alınan Öğretmenlerden Oturma Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement