Van'da Gazetecilerden Hatıra Ormanı - Son Dakika
Güncel

Van'da Gazetecilerden Hatıra Ormanı

Van\'da Gazetecilerden Hatıra Ormanı

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC), Çevre Orman Müdürlüğü ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin (YYÜ) ortak çalışmasıyla, 'Gazeteciler Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

30.05.2011 15:55

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC), Çevre Orman Müdürlüğü ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin (YYÜ) ortak çalışmasıyla, 'Gazeteciler Hatıra Ormanı' oluşturuldu. Ormana ilk fidanı diken Van Valisi Münir Karaloğlu, gazetecilerin davranışının herkese örnek olmasını istedi. Vali Karaloğlu, bir ara kamerayı eline alarak, fidan diken gazetecileri görüntüledi.

YYÜ kampüs alanında gerçekleştirilen fidan dikme törenine Vali Münir Karaloğlu, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Çevre Orman Müdürlüğü Şube Müdürü Zafer Karakoç, VGC Başkanı Fatih Sevinç, gazeteciler ve TEMA üyesi öğrenciler katıldı. 'Gazeteciler Hatıra Ormanı'na ilk fidanı Vali Karaloğlu ile VGC Başkanı Fatih Sevinç ile birlikte dikti. Törende, Vali Karaloğlu ve YYÜ Rektörü Battal, bir ara kamera ve fotoğraf makinelerini alarak gazetecileri görüntüledi.

Karaloğlu, gazetecilerin davranışının ilham kaynağı olmasını dilediğini belirterek, Van'ın her tarafının ağaçla donatılması gerektiğini ve herkese bu konuda görev düştüğünü söyledi.

Fidan dikiminin ardından gazeteciler biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Gazetecilerden Hatıra Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement