Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından rahim ağzı kanseri semineri düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından rahim ağzı kanseri semineri düzenlendi

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından rahim ağzı kanseri semineri düzenlendi

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Rahim Ağzı Kanseri ve Korunma Yöntemleri' seminerinde, kadınlar rahim ağzı kanseri hakkında bilgilendirildi. Seminerde, erken kanser teşhisinin önemi, rahim ağzı kanseri aşısı, kadın sağlığı ve gerekli taramalar hakkında bilgi verildi.

30.01.2024 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğünce, "Rahim Ağzı Kanseri ve Korunma Yöntemleri" semineri gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca Evliya Çelebi Uygulama Oteli'nde düzenlenen seminerde, kadınlar rahim ağzı kanseri hakkında bilgilendirildi.

Seminerde, Doç. Dr. Yunus Emre Purut ve Op. Dr. Ayşenur Ezgi Sancaklı, kadınlara erken kanser teşhisin önemi, rahim ağzı kanseri aşısı, kadın sağlığı, üreme sağılığı ve gerekli taramalar hakkında bilgi verdi.

Seminere, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Taha Bostanci, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve kadınlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından rahim ağzı kanseri semineri düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement