Elazığ'da jandarma ekiplerinin bir kamyonette yaptığı aramada 2 ton kaçak inci kefali balığı ele geçirilerek, imha edildi.
Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Beyyürdü Köyü yakınlarında yapılan uygulama yapan jandarma ekipleri Ö.A.'nın kullandığı Van plakalı kamyoneti durdurup aramaya aldı. Aramada Van Gölü'nde avlandığı belirtilen 2 ton kaçak inci kefali balığı ele geçirildi. Balıkların nakli ile ilgili sevk irsaliyesi, hayvan maddeleri nakil belgesi ve sağlık raporu bulunmadığını belirleyen jandarma Ö.A.'yı gözaltına aldı.
Haber verilen Karakoçan İlçe Ggıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce balıklara el konulurken, sürücüye de 1463 lira para cezası kesildi. El konulan balıklar da imha edildi. - Elazığ
Son Dakika › Güncel › Van Gölünde Avlanmış 2 Ton Kaçak Balık Ele Geçti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?