Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Belbuka Üs Bölgesindeki Askerlerin Bayramını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Belbuka Üs Bölgesindeki Askerlerin Bayramını Kutladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Belbuka Üs Bölgesindeki Askerlerin Bayramını Kutladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Çatak ilçesi sınırlarındaki Belbuka üs bölgesinde görev yapan askerlerin bayramını kutladı. Balcı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile birlikte Belbuka Üs Bölgesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Balcı, askerlerle bayramlaştı ve üs bölgesinin önemi ve sorumluluk alanı hakkında bilgi aldı. Balcı, güvenlik güçlerine fedakarlık isteyen görevlerinde başarılar dileyerek, Allah'ın onları korumasını temenni etti.

30.06.2023 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Çatak ilçesi sınırlarındaki Belbuka üs bölgesinde görev yapan askerlerin bayramını kutladı.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Balcı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile 2 bin 800 rakımdaki Belbuka Üs Bölgesini ziyaret etti.

Üs bölgesinde görevli askerlerle bayramlaşan Balcı ve beraberindekiler, üs bölgesinin önemi ve sorumluluk alanı ile ilgili bilgi aldı.

Balcı, bayramlarını kutladığı güvenlik güçlerine, "Fedakarlık isteyen çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Allah sizi korusun, kaza bela vermesin." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Belbuka Üs Bölgesindeki Askerlerin Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement