Vanlı Çocuklar İstanbul'u Gezecek - Son Dakika
Güncel

Vanlı Çocuklar İstanbul'u Gezecek

Vanlı Çocuklar İstanbul\'u Gezecek

Van Sevgi Evleri ve Çocuk evlerindeki çocuklar, "Sahip Çıktığımız Çocuklarla Umutlu Yarınlara" projesi kapsamında İstanbul'a geziye katılacak.

02.11.2013 08:45  Güncelleme: 10:28

AB Proje Koordinasyon Merkezi SODES kapsamında yürütülen "Sahip Çıktığımız Çocuklarla Umutlu Yarınlara" projesi kapsamında Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri ve Çocuk evlerinde yaşları 0-18 arasında olan çocuk ve gençlerin İstanbul'un tarihi ve turistlik yerlerinin gezisi yapılacak. Çocukları uğurlamaya gelen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şinasi Erol ve İl Müdür yardımcısı Nurcan Altun çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi.

İl Müdürü Şinasi Erol projenin temel amacı devletimizin kendilerine sağladığı imkânlar sayesinde rahat ve mutlu bir şekilde yaşayan bu çocuklar ve gençlerin aslında dezavantajlarında olmadıklarını söyleyerek, kendilerinden çok daha olumsuz şartlar altında yaşayan insanların mevcut olduğunu ve bu insanlara yardım eli uzatmanın onlarla bir arada bulunmanın onların dertlerini sıkıntılarını dinlemenin dahi başlı başına büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Erol, proje kapsamında söz konusu gezinin dışında İstanbul, Çanakkale, Bursa gezisi, Karadeniz bölgesi ve Güneydoğu bölgesi gezilerinin de olacağını ayrıca yine bu projenin içerisinde sanat ve spor etkinlikleri tiyatro ve sinema gösterileri, spor müsabakaları ve kitap okuma yarışmalarının olacağını belirtti.

İl Müdürü Şinasi Erol söz konusu projede kendilerine destek olan Valilik AB proje ofisi çalışanlarına teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi- Haber Merkezi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vanlı Çocuklar İstanbul'u Gezecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement