Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, İstanbul Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, İstanbul Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, İstanbul Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği\'ni ziyaret etti

İBB Başkan adayı İbrahim Okan Özkan, Bahçelievler'deki dernek binasında üyelerle bir araya gelerek İstanbul'daki plansızlık, trafik ve yeşil alan eksikliği gibi sorunları konuştu. Özkan, İstanbul için Türkiye ölçeğinde bir planlama yapılması gerektiğini ve kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

20.02.2024 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İbrahim Okan Özkan, İstanbul Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler'deki dernek binasına gelen Özkan, üyelerle sohbet ederek projelerini anlattı.

Özkan, Bahçelievler ve İstanbul genelinde yoğun nüfus temelli bir plansızlığın olduğunu, bu durumun trafik, otopark, yeşil alan eksikliği gibi sorunları beraberinde getirdiğini söyledi.

İstanbul için diğer partilerden farklı bir çözüm önerisi sunduklarını kaydeden Özkan, "İstanbul bu 20 milyonluk nüfusu kaldıramaz vaziyette. Biz nüfusa müdahale etmediğimiz takdirde hiçbir sorunu çözemeyiz. O yüzden sizlerden ricamız, gerçek çözüm neyse o yönde sandıkta iradenizi belli edin." diye konuştu.

Özkan İstanbul'daki sorunu çözmek için Türkiye ölçeğinde bir planlamaya ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Yollar, köprüler vadetmiyoruz. Gelin, İstanbul'a yığılan sanayi ve nüfusu yatırım ve teşviklerle Anadolu'nun kıraç arazilerine taşıyalım. Türkiye'de bölgeler arası ekonomik dengeyi sağlayalım." dedi.

Yaşanacak bir depremin ağır sonuçları olacağını vurgulayan Özkan, İstanbul için büyük bir kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, İstanbul Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement