Vatandaşlar, 5 Metrelik Boşluğa Düşmemesi İçin Otomobili Tuttu, Yaralı Sürücü Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar, 5 Metrelik Boşluğa Düşmemesi İçin Otomobili Tuttu, Yaralı Sürücü Kurtarıldı

Vatandaşlar, 5 Metrelik Boşluğa Düşmemesi İçin Otomobili Tuttu, Yaralı Sürücü Kurtarıldı

Zonguldak'ta, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil, alttaki evin 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan durdu.

06.09.2013 19:52

Zonguldak'ta, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil, alttaki evin 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan durdu. Çevredeki vatandaşlar ve kurtarma ekipleri, otomobili aşağıya düşmemesi için elleriyle tutarken, 1.20 promil alkollü çıkan sürücü yaralı kurtarıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Kozlu Beldesi'nde Güney Mahallesi Güvercin Sokak'ta meydana geldi. 32 yaşındaki Taner Kalafat yönetimindeki 67 EC 609 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak 6 metreden alttaki boş araziye şarampole yuvarlandı. Otomobil, inşaat halindeki bir evin yaklaşık 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan dururken, sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşlar, kurtarma ekipleri gelmeden önce otomobilin alt tarafına geçip aşağıya düşmemesi için elleriyle destek verdi ve ahşap bir direkle de önlem aldı. Bu sırada itfaiye, polis ve AFAD'a haber verildi. Gelen itfaiye ekibi, boşluğa düşme tehlikesine karşı otomobili halatla itfaiye aracına bağladı. Kurtarma ekiplerinden bazıları ve vatandaşlar da elleriyle aracı tutmaya devam etti.

Bu sırada diğer kurtarma ekipleri de aracın üzerine çıkıp içeriye girerek yaralı sürücü Taner Kalafat'ı çıkardı. Taner Kalafat, aracın üzerindeyken sedyeye konularak ambulansa taşındı ve Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün 1.20 promil alkollü olduğu saptandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar, 5 Metrelik Boşluğa Düşmemesi İçin Otomobili Tuttu, Yaralı Sürücü Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement