Vekil Çelik’ten Federasyona Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vekil Çelik’ten Federasyona Ziyaret

Vekil Çelik’ten Federasyona Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik; Camii Ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu'nu Ziyaret Ederek, Genel Başkan Recep Kıyak Ve Yönetimine "Hayırlı Olsun" Dileklerinde Bulundu.

02.06.2011 13:42  Güncelleme: 13:43

Ak parti sakarya milletvekili hasan ali çelik; camii ve kur'an kursu dernekleri federasyonu'nu ziyaret ederek, genel başkan recep kıyak ve yönetimine "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili ve Sakarya Miletvekili Adayı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik; önceki gün Camii ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu'nu hizmet binasında ziyaret ederek, kongrelerini tamamlamasından dolayı Federasyonun Genel Başkanı Recep Kıyak ve yönetim kurulu üyelerine "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

İl dışında olmasın munasebetiyle federasyonun 3. Olağan genel kuruluna katılamadığı ifade eden Vekil Çelik; Türkiye genelindeki ve Sakarya'daki Cami ve Kur'an Kursları hakkında, Federasyon Genel Başkanı Recep Kıyak'tan bilgi aldı. Ziyarette; Yenikent Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Camili Muhtarı Yunus Özçelik'te yer aldı. (

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vekil Çelik’ten Federasyona Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement