Vıaland'in Yeni İk Direktörü Bekir Özkan Oldu - Son Dakika
Güncel

Vıaland'in Yeni İk Direktörü Bekir Özkan Oldu

Vıaland\'in Yeni İk Direktörü Bekir Özkan Oldu

Dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan VIALAND'in tüm insan kaynakları yönetimini Bekir Özkan üstlendi.

25.02.2013 12:38

Temalı park, gösteri merkezi ve alışveriş caddelerini bir arada sunan konseptiyle dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan VIALAND'in tüm insan kaynakları yönetimini Bekir Özkan üstlendi.

Gürsoy Grup & Via Properties Ortaklığı girişimiyle hayata geçirilecek olan Türkiye'nin ilk temalı parkını, gösteri merkezi ve alışveriş caddeleriyle bir araya getiren VIALAND'in yeni insan kaynakları (İK) direktörü Bekir Özkan oldu.

Nisan ayına kadar 4.000 kişinin işe alınacağı VIALAND projesinde tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olan Bekir Özkan, uzun yıllar İK direktörlüğü ve danışmanlığı yapmış bir isim. Marmara Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Özkan, İK sektörüne 1996 yılında Karamık Yönetim Danışmanlık şirketinde kıdemli danışman olarak girdi, sonrasında aynı şirkette grup müdürlüğüne ve 1999 yılında da genel müdürlüğe terfi etti. 2000 yılında Turkcell grubu şirketlerinden Global Bilgi'de İşe Alım ve Yerleştirme, Eğitim, İç İletişim ve İş Hukuku, Personel/Özlük Birimleri'nden Sorumlu İnsan Kaynakları Operasyon Müdürü olarak göreve başlayan Özkan, 2003 yılına kadar bu görevde kaldı.

Ardından bir süre danışman olarak çeşitli sektörlerden firmalara İK danışmanlığı yapan Özkan, 2005 yılında Atlas Jet firmasında işe alım ve yerleştirme, personel, iş hukuku, işgücü planlaması, iç iletişim ve çeşitli projelerden sorumlu insan kaynakları başkanı olarak göreve geldi.

2008 – 2011 yılları arasında Art Grup Reklam Ajansı'nda İnsan Kaynakları ve Yurtdışı Operasyonlar Direktörü (Tiran/Bakü) olarak görev yapan Özkan, 2011 yılı Ocak ayından 2013 Ocak ayına kadar ise ağırlıklı olarak değerlendirme merkezi/gelişim merkezi ve işe alım projeleri ile ilgili danışmanlık yaptı. Adler Koçluk Enstitüsü'nden sertifikalı olan Özkan aynı zamanda bireysel koçluk hizmeti veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vıaland'in Yeni İk Direktörü Bekir Özkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement