Viranşehir'de 80 Yetim İçin Gezi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de 80 Yetim İçin Gezi Düzenlendi

Viranşehir\'de 80 Yetim İçin Gezi Düzenlendi

Viranşehir Derneği ve Viranşehir Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği program ile 80 yetim çocuk hem gezdi hem de piknik yaptı.

07.08.2014 14:06

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş ve yönetim kurulu ile Kadın Kolları Sosyal İşler Sorumluları Zeynep Akkaya ile Zeynep İper'in refakat ettiği kafile sabah saatlerinde Viranşehir'den ayrıldı. Viranşehir – Şanlıurfa yolu üzerinde bir tesiste mola veren kafile burada kahvaltı yaptıktan sonra Şanlıurfa Atatürk Ormanı'na geçti.

PİKNİK TADINDA GEZİ
Öğle yemeğini Atatürk Ormanı'nda yiyen çocuklar, daha sonra gruplara ayrıldı. Kafile Başkanı Murat Karadaş ve beraberindeki gözetmenler eşliğinde çocuklara çeşitli yarışmalar yaptırıldı. Yarışmalarda birinci olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Gezinin sonunda bir açıklama yapan Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş şunları kaydetti: "Yaz ayında yetimlerimize çeşitli geziler yaptırıyorduk. Bu gün de çocuklarımızı Viranşehir'den dışarı çıkararak yetimlerle hoşça vakit geçirdik. Gezi boyunca çocuklar hem eğlendi hem de birbirleri ile tanışarak sosyalleşme fırsatı buldu. Viranşehir Derneği olarak Viranşehir'deki yetimlerimizi her zaman koruyup kollayacağız. Ayrıca Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'a yetimler konusundaki hassasiyetinden ötürü teşekkür ediyorum."

Gezi turu sonunda bütün yetimlere hediye verildi. Yapılan gezi turunda çok memnun kalan yetimler Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş'a teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Viranşehir'de 80 Yetim İçin Gezi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement