Viranşehir'de Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Viranşehir\'de Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, özel otomobilin bankete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

05.02.2014 11:28  Güncelleme: 11:33

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde özel otomobilin bankete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saat 22.30 sıralarında Viranşehir- Kızıltepe karayolunun Demirci kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 AS 829 plakalı özel otomobil, Demirci yolu kavşağında bankete çarparak savruldu. Otomobilde bulunan Doğan Demir (25), çarpmanın etkisiyle karşı şeride doğru savrulması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan Mehmet E. (26) ve Servet Y. (20) ise yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ambulansı ile Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Mehmet E. Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Kaza yerinde yapılan incelemeden sonra Doğan Demir'in cenazesi, Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası trafik çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Yapılan çalışmalardan sonra trafik ekipleri kontrollü olarak yolu tekrar trafiğe açtılar. Trafik ekipleri, emniyet kemerinin takılı olması durumunda ciddi bir durumun olmayacağını belirterek, sürücülere mutlaka yola çıkarken emniyet kemerlerinin takılmasını bir kez daha hatırlattı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement