Viranşehir'de Futbol Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Futbol Rüzgarı

Viranşehir\'de Futbol Rüzgarı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde amatör futbolun farklı gruplarında yer alan üç takım, aldıkları galibiyetlerle taraftarlarına futbol şöleni yaşatıyor.

11.03.2016 11:06

Şanlıurfa'nın 184 bin nüfuslu Viranşehir ilçesinde yaşayan vatandaşlar bu sene futbola doydu. Öyle ki ilçede üç tane futbol takımı bulunuyor ve üç takımda oynadığı liglerde taraftarına futbol şöleni yaşatıyor.

SÜPER AMATÖR LİGİ'NİN FATİHİ VİRANŞEHİRSPOR

Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehirspor, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kurduğu kadro ve oynadığı futbolla göz dolduran Viranşehirspor ligde oynadığı birçok zorlu maçtan alnının akıyla çıkmayı başardı.

Ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak görülen Viranşehirspor kısıtlı imkânlara rağmen herkese futbol dersi verdi. Oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Viranşehirspor, futbolun parayla değil yürekle oynandığını herkese gösterdi.

Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehirspor, şu an ligde 2'inci sırada yer alıyor. Viranşehirspor oynadığı 16 lig karşılaşmasında 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Viranşehirspor'un ligde 5 maçı kaldı.

1. AMATÖR LİGİ'NDE BİR FIRTINA: VİRANŞEHİR GAP

Kurulduğu günden bu yana başarıdan başarıya koşan Viranşehir GAP Takımı ise Viranşehirlilerin en çok takdir ettiği takımların başında geliyor. Geçen haftalarda sona eren 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Viranşehir GAP, ligin ilk yarısında başarılı sonuçlar alsa da son dönemde yaşadığı sıkıntılardan dolayı taraftarını üzdü. Ligin ilk sezonunda adeta fırtına estiren Viranşehir GAP, daha sonra kötü gidişata 'dur' diyemedi.

1.Amatör Ligi B Grubu'nda 16 karşılaşmaya çıkan Viranşehir GAP sadece 5 galibiyet alabildi. 10 mağlubiyet alan takım, bir maçında da eşitliği bozamadı. Viranşehir GAP, 1. Amatör Ligi'ni 16 puanla 8'inci sırada bitirdi.

2. AMATÖR LİGİ'NDE BİR YILDIZ DOĞUYOR

Şanlıurfa 2. Amatör Ligi C Grubu'nda mücadele eden Viranşehir Sanayisporda ligin başları olmasına rağmen şampiyon olacağının sinyallerini vermeye başladı. 1988 yılında kurulan takım ilçenin en köklü takımlarından biri olarak kabul ediliyor.

Ligde en çok gol atan takım, gol krallığında da iddialı görünüyor. Ligde oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet almayı başaran Viranşehir Sanayispor 6 puanla ligde 2'inci sırada yer alıyor. 10 hafta sürecek 2.Amatör Ligi'nde Viranşehir Sanayispor her maça şampiyonluk parolası ile çıkıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Futbol Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement