Volkan Kabadayı da Yuvaya Döndü - Son Dakika
Güncel

Volkan Kabadayı da Yuvaya Döndü

Volkan Kabadayı da Yuvaya Döndü

Fethiyespor'da bugün 1 futbolcu daha sözleşme imzaladı.

20.07.2012 10:44

Daha önce Fethiyespor formasını giyen ve devre arasında anlaşmalı olarak Tokatspor'a giden Volkan Kabadayı 2 yıllık sözleşmeye imza atarken dış transferde anlaşma sağlanan oyuncu sayısı ise 8'e yükseldi. Öte yandan gerek iç transferde gerekse dış transfer anlaşma sağlanan oyuncular ve teknik ekibin sağlık kontrolleri de Fethiyespor'un sağlık sponsoru Fethiye Letoon Hastanesi'nde yapıldı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta zirveyi hedefleyen Fethiyespor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. 17 Temmuz Salı günü yapılan idmanla yeni sezonun çalışmalarına başlayan Fethiyespor'da bugün 1 oyuncu daha imza attı.

Volkan Kabadayı… 2011-2012 sezonun ilk yarısında Fethiyespor formasını giyen, ikinci yarıda da Tokatspor'a anlaşmalı olarak transfer olan Volkan Kabadayı ise Ozan Öztürk'ten sonra bu sezon Fethiyespor'a geri dönen ikinci oyuncu oldu. Özellikle hava toplarındaki etkinliği ile ön plana çıkan Volkan Kabadayı bugüne kadar oynadığı 262 resmi maçta 71 gol atmayı başardı. Tokatspor'un ligde kalmasına da büyük katkı sağlayan Volkan Kabadayı, Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin de talebiyle tekrar Fethiyespor kadrosuna dahil oldu.

Fethiyespor dış transferde daha önce Suat Mutlu, Hasan Ahmet Sari, Yaşar Kabakçı, Ozan Öztürk, Atakan Cangöz, Cevat Kuy, Mustafa Saru ile anlaşmaya varmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Volkan Kabadayı da Yuvaya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement