Vurulan Veteriner Hekime 'Bir Gece Ansızın Gelebilirim' Tehdidi - Son Dakika
Güncel

Vurulan Veteriner Hekime 'Bir Gece Ansızın Gelebilirim' Tehdidi

ANTALYA'da bir ay önce silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan veterenir hekim T.C.Y., bu kez 'Bir gece ansızın gelebilirim' yazılı notla tehdit edildi.

15.11.2016 16:20

ANTALYA'da bir ay önce silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan veterenir hekim T.C.Y., bu kez 'Bir gece ansızın gelebilirim' yazılı notla tehdit edildi.

Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi üzerinde kliniği bulunan Veteriner Hekim T.C.Y., bir süredir kimliğini bilmediği kişilerden ölüm tehdidi almaya başladı. Yaklaşık 1 ay önce kliniği önünde silahlı saldırıya uğrayan T.C.Y., bacağından yaralandı. Olayın ardından saldırganlar kaçarken, Veteriner Hekim Y. de tedavisinin ardından taburcu edildi.

Klinik çalışanı sabah işyerini açmaya geldiğinde, kapı girişinde bir zarf içerisinde not buldu. Zarfı açan çalışan, içerisinde tehdit ifadeleri ile 'Bir gece ansızın gelebilirim' yazılı notu gördü. Notu yazanın saldırganlar olabileceğinden şüphelenen çalışan polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledi. Notun saat 21.30'da klinik önüne bırakıldığını tespit eden polis, eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vurulan Veteriner Hekime 'Bir Gece Ansızın Gelebilirim' Tehdidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement