WA League - Japon Davul ve Aslan Dansı Gösterisi Ankara Müzik Festivali'nde - Son Dakika
Son Dakika Logo

WA League - Japon Davul ve Aslan Dansı Gösterisi Ankara Müzik Festivali'nde

WA League - Japon Davul ve Aslan Dansı Gösterisi Ankara Müzik Festivali\'nde
05.04.2024 22:23  Güncelleme: 22:25

38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında, WA League - Japon Davul ve Aslan Dansı Gösterisi, MEB Şura Salonu'nda sanatseverlerle buluştu. Gösteride Japon müziğinin önde gelen sanatçıları yer aldı ve Japon müziği ile birlikte Aslan Dansı kareografisi sergilendi. Gösterinin sonunda grup üyeleri, Türk izleyicilere teşekkür etti.

38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında, WA League – Japon Davul ve Aslan Dansı Gösterisi sanatseverlerle buluştu.

Sabancı Vakfının onur üyesi olduğu, Sevda-Cenap And Müzik Vakfınca düzenlenen festival kapsamındaki gösteri MEB Şura Salonu'nda sahnelendi.

Gösteride Mıtsuna Koyama, Masanori Tsubaki, Takahıro Watanabe, Kaona Mınakı gibi Japon müziğinin önde gelen sanatçıları yer aldı.

Gösteri, grubun vokalisti Mıtsuna Koyama'nın İstiklal Marşı'nı seslendirmesiyle başladı ve Japon Davulu "Taiko" ve üç telli Japon çalgısı "Shamisen" gibi geleneksel çalgılarla icra edilen Japon müziğinin yanı sıra "Aslan Dansı" kareografisi, kadın ve erkek yüz maskelerinden oluşan çift yüzlü dans gösterisiyle sürdü.

Gösterinin sonunda grup üyeleri, yoğun ilgileri dolayısıyla Türk izleyicilere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel WA League - Japon Davul ve Aslan Dansı Gösterisi Ankara Müzik Festivali'nde - Son Dakika


Advertisement