Wellington Galatasaray'da! Galatasaray Melo'nun alternatifini buldu (Galatasaray Transfer Haberleri) - Son Dakika
Güncel

Wellington Galatasaray'da! Galatasaray Melo'nun alternatifini buldu (Galatasaray Transfer Haberleri)

Wellington Galatasaray\'da! Galatasaray Melo\'nun alternatifini buldu (Galatasaray Transfer Haberleri)

Dizinden 2 ameliyat geçiren sambacının raporları Galatasaray sağlık ekibine ulaştı. Herhangi bir sorunu olmadığı ortaya çıktı. Ancak riske girmek istemeyen Sarı-Kırmızılılar, Wellington'a ilk yılı kiralık olmak üzere 4 yıl Galatasaray formasını giydirmeyi planlıyor

08.07.2013 08:50

Futbol Federasyonu'nun önceki gün onayladığı 6+0+4 yabancı kontenjanı sınırlaması, Galatasaray'ı durdurmadı. Spor kamuoyu Sarı-Kırmızılıların TFF'nin bu kararından sonra yabancı oyuncu alımını durduracağı yönündeydi. Ancak tam tersi oldu. Melo için kulübü Juventus'un 6.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmemesi yüzünden rota Brezilya'ya döndü.

Sarı-Kırmızılılar, bir süredir Sau Paolu'nun 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Wellington transferinde büyük yol aldı. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı ve Sportif Direktör Bülent Tulun'un başını çektiği ekip, Brezilya'da görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Taraftarlar büyük oranda ikna olmuş durumda. 1-2 gün içinde transferin artık olumlu yönde noktalanacağı bekleniyor.

Telefon trafiği Edinilen bilgilere göre; başarılı oyuncu Galatasaray'da bir yıl kiralık oynadıktan sonra Sarı-Kırmızılıların oyuncusu olacak. Nedeni ise Welligton'un 2010 ve 2012 yılında dizinden iki önemli ameliyat geçirmesi. Sambacının sakatlıkla ilgili tüm raporlarını İstanbul'da Galatasaray doktorları tarafından incelemeye alındı.

Wellington'un doktoru ile bizzat iletişime geçirildi. Detaylı bir telefon konuşması yapılarak sakatlığı konusunda bilgi alındı. İncelenen sakatlık raporlarında hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ancak işini sağlama almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, sambacıya bir yılı kiralık olmak üzere toplamda 4 yıllık imza attırmanın hesaplarını yapıyor. Ancak sakatlığı tekrarladığı takdirde Galatasaray, kontratında yer alacak olan 7,5milyon euroluk opsiyonu kullanmayarak Wellington'u geri gönderecek.

Inter'i geri çevirdi

Welligton transferiyle ilgili İtalya'dan bomba bir iddia geldi. Yüksek tirajlı İtalyan gazetesi Corierre dello Sport'un haberine göre Wellington, Inter'den gelen teklifi reddederek Galatasaray'ı tercih edecek. Galatasaray'ın maddi açıdan hem Sao Paulo'yu hem de Wellington'u tatmin edici bir teklif yaptığını kaydeden İtalyan basını, Inter'in bir transferde daha istediği sonuca ulaşmadığını yazdı. Sao Paulo'nun 22 yaşındaki Wellington için 10 milyon euroya yakın bonservis bedeli talep ettiği, Sarı-Kırmızılıların da Inter'e nazaran bu teklife oldukça yakın olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Wellington Galatasaray'da! Galatasaray Melo'nun alternatifini buldu (Galatasaray Transfer Haberleri) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement