Western Union'la Para Gönderme Alma Hizmeti Şimdi Akbank'ta - Son Dakika
Güncel

Western Union'la Para Gönderme Alma Hizmeti Şimdi Akbank'ta

Western Union\'la Para Gönderme Alma Hizmeti Şimdi Akbank\'ta

Akbank müşterileri, Western Union'ın 200'ün üzerinde ülke ve bölgede bulunan 510 binin üzerinde acente hizmet noktasına para gönderip alabiliyor.

12.06.2013 16:11

Western Union işbirliğiyle Akbank müşterileri, Western Union'ın 200'ün üzerinde ülke ve bölgede bulunan 510 binin üzerinde acente hizmet noktasına para gönderip alabiliyor. Servis, Akbank şubelerinden, ATM'lerinden ve internet bankacılığı üzerinden sunuluyor.

Türkiye'nin yenilikçi gücü Akbank ile global ödeme hizmetleri lideri Western Union, para gönderme-alma hizmetlerinin Akbank'ta sunulması için anlaştı. Western Union para gönderme alma işlemleri Akbank şubelerine ek olarak tüm Akbank ATM'leri ve Akbank Direkt internet bankacılığı üzerinden de yapılabiliyor.

Akbank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge yaptığı açıklamada "Bu işbirliğiyle Akbank müşterisi olsun olmasın herkese bine yakın Akbank şubesinden Western Union para gönderme-alma işlemlerini yapabilme olanağı sunuyoruz. Akbank hesap sahipleri atm ve internet bankacılığımız üzerinden de Western Union'la 7/24 para gönderip alabiliyorlar. Diğer bir ifade ile bu işbirliğimizle artık Akbank kanallarından Western Union'ın 200'ün üzerinde ülke ve bölgedeki 510 bin acente hizmet noktasına para gönderilip alınabiliyor" dedi. Tözge açıklamasında, Western Union Türkiye pazarında, üç farklı kanalda birden aynı anda hizmeti vermeye başlayan ilk bankanın Akbank olduğunu belirtti. Tözge, "Akbank'ın geniş ve sürekli yenilenen hizmet yelpazesine Western Union para transferini de eklediğini belirterek, "Böylece Akbank müşterisi olmayanları da hizmet kalitemizle tanıştırarak, onlara bankamızın farkını anlatma fırsatı yaratmış olacağız" dedi.

Western Union Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Nogay Kanpolat "Ülkemizde banka müşterisi olmayan ya da finansal sisteme bugüne kadar yeterince dahil olamamış geniş bir kitle var. Western Union sayesinde bu kişiler finansal hizmetleri kullanmaya başlıyor. Bu doğrultuda Akbank'la olan işbirliğimiz sayesinde, Western Union Türkiye hizmet ağını 8.000'in üzerinde noktaya çıkarmak bizim için önemli bir adım oldu. Bununla birlikte Akbank internet şubesi ve atm'lerini de Western Union işlemlerine açtık. Bu sayede Akbank müşterileri isterlerse şubeye gitmeden Western Union işlemi yapabilecekler. Hizmet ağımızı şube dışı kanallarla güçlendirerek daha da erişilebilir olmaktan mutluyuz." dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Western Union'la Para Gönderme Alma Hizmeti Şimdi Akbank'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement