Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Güncel

Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

HBO'nun bilim kurgu ve gerilim türündeki dizisi Westworl, ilk olarak 2016 yılında ekranlara gelmişti. Westworl 3. sezon fragmanı yayınlandı? Westworld 3. sezon ne zaman başlayacak?

22.05.2019 11:03  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin dikkatini çeken Westworld 3. sezonuyla sevenleriyle buluşacak. Breaking Bad dizisinin başrol oyuncularından Aaron Paul'da Westworld'ün yeni sezonuna dahil oldu. Peki, West World 3. sezon ne zaman?

3. SEZONDA AARON PAUL SÜRPRİZİ

HBO dizisi Westworld, heyecanla beklenen yeni sezon fragmanını yayınladı. Game Of Thrones'in finaliyle birlikte boşluğu doldurmayı amaçlayan Westworld'ün 3. Sezon fragmanında genellikle Aaron Paul yer alıyor. Yeni sezonda kadroya katılanlar; Lena Waithe, Marshawn Lynch ve Vincent Cassel. Bunların yanı sıra Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Talulah Riley, Rodrigo Santoro ve Sir Anthony Hopkins ise yerini koruyor.

Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

2020'DE PRÖMİYER YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Emmy ödüllü yapımcı kadrosunda J.J. Abrams, Richard J. Lewis, Roberto Patino, Athena Wickham ve Ben Stephenson gibi isimler bulunuyor.Aynı adlı filmden, Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisi tarafından ekrana taşınıyor. "Westworld"ün 3. sezonu 2020 içerisinde prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!
Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!
Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Güncel Westworld 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement