Wipeout Marmara Forum'da - Son Dakika
Güncel

Wipeout Marmara Forum'da

Wipeout Marmara Forum\'da

Asuman Krause Wipeout Parkuru'nu ilk kez Marmara Forum'da denedi.

12.05.2012 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın En Eğlenceli Yarışması Wipeout Marmara Forum'da Başladı!

Türkiye'de ve dünyada milyonlarca izleyicisi olan ünlü televizyon yarışması Wipeout, özel parkuruyla televizyondan sonra dünyada ilk defa Türkiye'de Forum Alışveriş Merkezleri'ne geldi. Asuman Krause'nin de ilk defa denediği Wipeout parkurunda basın mensupları da yarıştı.

Bugüne kadar sadece televizyondan takip edilebilen rekabetle eğlenceyi birleştiren Wipeout, 3 farklı etaptan oluşan özel parkuru ile kendine güvenen ve eğlenmek isteyen herkesi Forum Alışveriş Merkezleri'nde bekliyor. 12 Mayıs'ta ilk defa Marmara Forum'da başlayan bu eğlence kıran kırana bir yarışla geçti. Asuman Krause ve Marmara Forum Genel Müdürü Joao Xavier'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Wipeout parkuru basına tanıtıldı.

Gazeteciler Wipeout'ta yarıştı

Wipeout heyecanını ilk defa Asuman Krause eşliğinde basın mensupları denedi. Çok çekişmeli geçen yarışma sonucunda gazeteciler, heyecan ve eğlenceyi bir arada yaşadı.

Heyecan 20 Mayıs'a kadar sürecek

Yumruk Duvarı, Dev Kırmızı Top ve Sürat Köprüsü etaplarından geçerek heyecanı eğlenceyle birleştiren Wipeout, 11 – 20 Mayıs tarihlerinde 12.00 – 20.00 saatleri arasında Marmara Forum'da olacak. Üstelik heyecan ve adrenalin dolu yarışmayı 19 Mayıs'ta Asuman Krause sunacak.

Heyecan, adrenalin ve eğlence tutkunlarının cesaret ve dayanıklılıklarını test edecekleri Wipeout parkurunu en kısa sürede bitirecek yarışmacıya 1000 TL'lik hediye çeki bekliyor.

Marmara Forum'un ardından Wipeout parkuru Mayıs – Eylül 2012 tarihleri arasında 7 Forum Alışveriş Merkezi'ni dolaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wipeout Marmara Forum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement