WORLDEF, Dubai CommerCity ile iş ortaklığı kuruyor - Son Dakika
Güncel

WORLDEF, Dubai CommerCity ile iş ortaklığı kuruyor

WORLDEF, Dubai CommerCity ile iş ortaklığı kuruyor

WORLDEF, Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesinde e-ticarete adanmış serbest bölge olan Dubai CommerCity'nin (DCC), WORLDEF ANTALYA etkinliğinde ana iş ortağı olarak yer alacağını duyurdu. Etkinlikte, e-ticaret markaları, üreticiler, satıcılar ve servis sağlayıcılar ile yeni iş birlikleri ve networking fırsatları sunulacak. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Türkiye-Dubai e-ticaret köprüsünü Antalya'da kurduklarını belirtti.

16.10.2023 15:24  Güncelleme: 15:26

WORLDEF, Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesinde e-ticarete adanmış serbest bölge olan Dubai CommerCity'nin (DCC), WORLDEF ANTALYA etkinliğinde ana iş ortağı olarak yer alacağını duyurdu. İş ortaklığı hakkında değerlendirmede bulunan WORLDEF Başkanı Ömer Nart, "Türkiye-Dubai e-ticaret köprüsünü Antalya'da kuruyoruz" dedi.

E-ticaret markaları, üreticiler, satıcılar ve servis sağlayıcılar ile ekosistemin profesyonellerinin buluşacağı WORLDEF ANTALYA 2023 etkinliğinin ana iş ortağının Dubai Commercity olduğu duyuruldu. Global düzeyde e-ticaret ekosistemi paydaşlarının bir araya geleceği etkinlikte, yeni iş birlikleri ve networking fırsatları sunulacak. Etkinliğe ana iş ortağı olarak katılım gösterecek olan Dubai CommerCity ile MEASA bölgesinde e-ticaret fırsatları katılımcılarla paylaşılacak.

"TÜRKİYE-DUBAİ E-TİCARET KÖPRÜSÜNÜ ANTALYA'DA KURUYORUZ"

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye-Dubai e-ticaret köprüsünü Antalya'da kuruyoruz. 'DCC' WORLDEF'in ana iş ortağı oldu. WORLDEF kurulduğundan beri beni en çok heyecanlandıran gelişmelerden birini sizlerle paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

DCC'nin 2019'da 1 milyar dolarlık yatırımla Dubai'de e-ticaret odaklı kurulmuş bir serbest bölge olduğunu ifade eden Nart, DCC'nin 200 küsür bin metre karelik e-ticaret depo alanının yanı sıra modern ofis alanları, etkinlik alanı ve sunduğu birçok pazara giriş avantajıyla global e-ticaret ekosistemini Dubai'ye beklediğini ve WORLDEF Antalya'da kendileriyle büyük bir iş birliği sürecinin temelini atmış olacaklarını söyledi.

DUBAİ COMMERCITY HAKKINDA

WORLDEF tarafından şu bilgiler paylaşıldı:

"Dubai CommerCity, Orta Doğu Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesinde yalnızca dijital ticarete adanmış ilk serbest bölge olarak faaliyet gösteriyor. Dijital ticarette lider bölge amacıyla kurulan serbest bölge 2,1 milyon metrekarelik alanı ve yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımıyla bölgesel ve uluslararası dijital ticaret işletmelerine hitap etmek için tasarlandı. Dubai CommerCity, üç alandan oluşuyor. Bu üç alan, iş kümesi, lojistik kümesi ve sosyal küme olarak adlandırılıyor. İş kümesinde ofis alanları bulunurken, lojistik kümesinde depo birimleri yer alıyor. Sosyal kümede ise restoranlar, kafeler, sergiler ve etkinlik alanları bulunuyor. Dubai CommerCity, yeni ve mevcut işletmeler için hepsi bir arada bir e-ticaret merkezi sağlarken, iş kurulumu ve gümrük desteğinin yanı sıra, e-ticaret stratejisi danışmanlığı, bölgedeki e-ticaret düzenlemeleri konusunda rehberlik, depolama ve son kilometre teslimatı dahil uçtan uca lojistik çözümleri sunuyor."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel WORLDEF, Dubai CommerCity ile iş ortaklığı kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement