Yalın, Cornetto ile Aşkın Sesi Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yalın, Cornetto ile Aşkın Sesi Olmaya Devam Ediyor

Yalın, Cornetto ile Aşkın Sesi Olmaya Devam Ediyor

Aşkın dondurması Cornetto, aşkın sesi Yalın ile işbirliğini sürdürüyor.

16.04.2014 12:17

Aşkın dondurması Cornetto, aşkın sesi Yalın ile işbirliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Cornetto'nun kısa aşk filminde rol alan ve filmin müziğini yapan Yalın, bu yıl markanın yüzü oldu. Cornetto'nun Mallorca'da çekilen reklam filminde Yalın; hem kamera önüne geçti, hem de filmin yaza damgasını vuracak aşk dolu müziğini besteledi.

Gençlerin en sevdiği dondurma markası olan Cornetto'nun yeni reklam filmi ekranlarda yer almaya başladı. Mallorca'nın eşsiz sahillerinde iki gün süren çekimlerde enerjik ve sempatik tavırlarıyla set ekibinin neşe kaynağı olan Yalın, Cornetto için özel olarak bestelediği, aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun yaptığı "Yeniden" isimli şarkısıyla da filmin müziğine imza attı.

Reklam filmi, ilk görüşte aşık olan ancak tanışamayan çiftin, birbirlerini sosyal medyadan bulmasını ve sonunda büyük bir aşkla kavuşmalarının hikayesini anlatıyor. Aşk şarkılarının sevilen ismi Yalın, Cornetto'nun yeni reklam filminde iki gencin otobüste birbirlerini fark etmelerini sağlıyor. Genç kız ve delikanlı ilk bakışta birbirine aşık oluyor ancak tanışamadan yolları ayrılıyor. Gençler Yalın'ın şarkısı aracılığıyla sosyal medyada birbirlerini buluyor ve Yalın buluşmalarına aracı olan kişi haline geliyor.

Gençlere, aşkın peşinden giderek korkusuzca yaşadıklarında, aşkın onlara mutluluk olarak geri döndüğü mesajını veren reklam filmi, muhteşem görüntüleri ve enerjik müziğiyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yalın, Cornetto ile Aşkın Sesi Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement