Yalova'da Şehit Polisin Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Şehit Polisin Baba Ocağına Ateş Düştü

Yalova\'da Şehit Polisin Baba Ocağına Ateş Düştü

Erzurum İlçesi'ne Bağlı Aziziye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli Polis Memuru Suat Orak Dün Şizofren Hastası Selim Karabıyık Tarafından Bıçaklanara, Şehit Edildi. Acı Haberi Alan Orak'ın Yalova'daki Evine Ateş Düştü.

04.01.2012 16:15  Güncelleme: 16:28

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi Bilge Kaan Caddesi'ndeki şehit polisin baba evine ateş düştü. Erzurum'da eşini rehin alan şizofren hastasına müdahale ederken göğsünden bıçaklanarak şehit olan polis memuru Suat Orak peşinde acı bir hikaye bıraktı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Suat Orak'ın 3 yıl boyunca öğretmenlik ataması yapılmayınca polis olduğu öğrenildi. 4 yıl önce polis olan Suat Orak,Bursa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra şark görevi için Erzurum'a tayin edildi. 1,5 yıllık evli olan Suat Orak'ın eşinin de hamile olduğu öğrenildi.

Yalova'da Türk Bayraklarıyla donatılan evde şehit polisin amcası Hilmi Orak, taziyeleri kabul ediyor. Amca Orak, 'İçimize ateş düştü. Oğlumuz öğretmen olacaktı. Ama ataması yapılmayınca polis oldu. 4 yıldır polislik yapıyordu. Biz onun izne gelmesini beklerken şimdi tabutla buraya dönüyor dedi.

Şehit polis Orak'ın annesi ve iki ablasının cenazeyi almak üzere Erzurum'a gittiği, babasının da 1, 5 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehit polis Orak, yarın düzenlenecek resmi törenin ardınan Yalova Merkez Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Yalova Polis Şehitliği'nde toprağa verilecek.

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ

04.01.2012YLVSEHITPOLISEVI

-Şehit polisin evinden görüntü

-Taziyelerden görüntü

-Amcası Hilmi Orak'ın konuşmaları

KJHABER-KAMERASüheyla GÖZDERELİLERYalova,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Şehit Polisin Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement