YANAN EVDEN ÇIKMAYI BAŞARDILAR - Son Dakika
Güncel

YANAN EVDEN ÇIKMAYI BAŞARDILAR

Antalya'nın Serik ilçesinde 2 katlı binanın üst katında çıkan yangında evin 2 odası yanarak kullanılamaz hale geldi.

30.12.2022 17:13  Güncelleme: 17:19

Antalya'nın Serik ilçesinde 2 katlı binanın üst katında çıkan yangında evin 2 odası yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangını fark eden Gülşen Akıllı, kızı Nehir'i de alarak dışarı çıkmayı başardı.

Merkez Mahallesi'nde 2 katlı evin üst katında Sezgin Akıllı'nın kiracıda oturduğu dairede sobadan yangın çıktı. Yangını fark eden Gülşen Akıllı (24), kızı Nehir'i (1) de alarak evden dışarıya çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 2 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülürken, evin yatak odası ve oturma odası hasar gördü.

Ev sahibi Sezgin Akıllı (25), "Ben çarşıdaydım. Evde oturma odasında yanan sobanın bacası yatak odasından geçiyordu. Bacadan yatak odasına ateş düşmüş ve yangın çıkmış. Eşim aradı hemen geldim. O sırada eşim ve kızım evdeydi. Kendilerini dışarı atmışlar. İtfaiye geldi. Müdahale edip söndürdü. Ev bayağı bir yandı. Yatak odası tamamen yandı. Evde çocuğum vardı. Az kalsın çocuğum da yanıyormuş. Eşim yangını fark edince kızımı alıp dışarı çıkartmış. Evin bütün odaları yandı. Hayırseverlerden yardım istiyorum. Şu anda işim de yok" dedi.

YANAN EVDEN ÇIKMAYI BAŞARDILAR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YANAN EVDEN ÇIKMAYI BAŞARDILAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement