Tiner Çektikten Sonra Sigara Yakmak İsteyen Genç Yandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tiner Çektikten Sonra Sigara Yakmak İsteyen Genç Yandı

06.02.2014 22:28  Güncelleme: 23:00

Gaziantep'te madde bağımlısı olduğu ve çakmakla oynarken yanlışlıkla kendisini yaktığı ileri sürülen bir kişi ağır yaralandı.

Gaziantep'te madde bağımlısı olduğu ve çakmakla oynarken yanlışlıkla kendisini yaktığı ileri sürülen bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu iddia edilen 18 yaşındaki Mehmet U, Eyüboğlu Mahallesi'nde atıl durumdaki binada arkadaşı Turgut K. ile uçucu madde kullandı.

Bir süre sonra Mehmet U'nun elindeki çakmakla oynadığı sırada üzerine dökülen ucu maddenin alev alması sonucu elbiseleri tutuştu.

Yanmaya başlayan Mehmet U, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü. Vücudunun büyük bir bölümü yanan Mehmet U. olay yerine gelen sağlık ekiplerince Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yanık ünitesinde tedavi altına alınan Mehmet U'nun hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

-yanma

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tiner Çektikten Sonra Sigara Yakmak İsteyen Genç Yandı - Son Dakika


Advertisement