YARALILAR ASKERİ HELİKOPTER İLE ADANA'YA GETİRİLİYOR - Son Dakika
Güncel

YARALILAR ASKERİ HELİKOPTER İLE ADANA'YA GETİRİLİYOR

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde yaralananlar askeri helikopterlerle tedavileri için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getiriliyor.

11.02.2023 16:08  Güncelleme: 16:44

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde yaralananlar askeri helikopterlerle tedavileri için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getiriliyor. Sağlıkçılar, binanın çatısına inen helikopterden yaralıları sedye ile taşıyor. Kahramanmaraş depreminin vurduğu 10 ildeki

enkaz altından çıkartılan yaralılar, tedavileri için çevredeki kentlere sevk ediliyor. Askeri helikopterlerle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen yaralılar, buradan sağlıkçılar tarafından sedye ile alınıp, koşarak ilgili servislere indiriliyor. 6 bin personelin görev yaptığı 1600 yataklı hastaneye şu ana kadar 6 günden toplam 4 bin yaralı ulaştırıldı. İlk müdahalesi yapılan yaralıların birçoğu askeri kargo uçağı Ankara ve İstanbul'a gönderildi. Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, dün 160 sorti yapan askeri helikopterle Adana Şehir Hastanesi'ne 720 yaralı getirildiğini söyledi. (DHA)

YARALILAR ASKERİ HELİKOPTER İLE ADANA\'YA GETİRİLİYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YARALILAR ASKERİ HELİKOPTER İLE ADANA'YA GETİRİLİYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement