Yargı Dizisi, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sahnesiyle Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Yargı Dizisi, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sahnesiyle Beğeni Topladı

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırlanan sahne izleyicilerden büyük beğeni aldı. Dizinin ilk sahnesinde oyuncular farklı mekanlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün konuşmasını dinlerken konuşmanın ardından oyuncuların 100'üncü yıla özel mesajları yayınlandı. Yargı dün akşam 69'uncu bölümü ile ekrana geldi. İzleyicilere hem heyecanlı hem de duygusal anlar yaşatan dizi, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel çekilen sahnesiyle sosyal medyanın da gündemine oturdu. Hem oyuncuları hem de izleyicileri duygulandıran bu sahneye sosyal medyadan da övgüler yağarken dizi gece boyunca #Yargı, #Mercan ve #Yekta etiketleriyle gündemde yerini aldı. Yargı'nın yayınlanan yeni bölümü reytinglerde de zirvede yer aldı. AB kategorisinde 6,78 reyting yüzde 18,56 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde 6,81 reyting yüzde 16,98 izlenme payı ile TOTAL kategoride ise 5,73 reyting yüzde16,00 izlenme payı alan dizi pazar gecesinin galibi oldu. Yargı heyecan dolu yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara geliyor.

30.10.2023 13:58  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırlanan sahne izleyicilerden büyük beğeni aldı. Dizinin ilk sahnesinde oyuncular farklı mekanlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün konuşmasını dinlerken konuşmanın ardından oyuncuların 100'üncü yıla özel mesajları yayınlandı.

Yargı dün akşam 69'uncu bölümü ile ekrana geldi. İzleyicilere hem heyecanlı hem de duygusal anlar yaşatan dizi, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel çekilen sahnesiyle sosyal medyanın da gündemine oturdu. Hem oyuncuları hem de izleyicileri duygulandıran bu sahneye sosyal medyadan da övgüler yağarken dizi gece boyunca #Yargı, #Mercan ve #Yekta etiketleriyle gündemde yerini aldı.

Yargı'nın yayınlanan yeni bölümü reytinglerde de zirvede yer aldı. AB kategorisinde 6,78 reyting yüzde 18,56 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde 6,81 reyting yüzde 16,98 izlenme payı ile TOTAL kategoride ise 5,73 reyting yüzde16,00 izlenme payı alan dizi pazar gecesinin galibi oldu.

Yargı heyecan dolu yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara geliyor.

Yargı Dizisi, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sahnesiyle Beğeni Topladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yargı Dizisi, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sahnesiyle Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement