Yastık İçinde Esrar Sevkiyatı Polise Takıldı - Son Dakika
Güncel

Yastık İçinde Esrar Sevkiyatı Polise Takıldı

Yastık İçinde Esrar Sevkiyatı Polise Takıldı

Uşak'ta, polisin durduğu iki yolcu otobüsünde yastık içine gizlenmiş toplam 4 kilo 420 gram esrarla yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

22.02.2013 14:15  Güncelleme: 14:10

Uşak'ta, polisin durduğu iki yolcu otobüsünde yapılan aramalarda 4 kilosu yastık içine gizlenmiş toplam 4 kilo 420 gram esrarla yakalanan 1'i çocuk 3 kişi gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Uşak- Afyonkarahisar Karayolu Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda, bugün sabah uygulama noktası oluşturdu. Başta yolcu otobüsleri ve TIR'lar olmak üzere şüpheli araçlar üzerinde özel eğitimli 'Tora' adlı köpekle arama yapıldı. Aramalarda, toplam 4 kilo 420 gram esrar ele geçirilirken, uyuşturucu tacirlerinin kullandıkları sevkiyat yöntemleri polisleri bile şaşırttı.

Güneydoğu illerinden İzmir yönüne giden bir yolcu otobüsündeki aramada polis, yolculardan E.Ş.'nin (22) kullandığı yastıktan şüphelendi. Yastığın kılıfını çıkaran polis, poşetlenmiş şekilde 4 kilogram esrar ele geçirdi. Aynı otobüste yolcu olarak bulunan ve şüpheli hareketleriyle dikkati çeken 14 yaşındaki R.İ.'nin üstündeki aramada ise 170 gram esrar maddesi bulundu. E.Ş. ve R.İ., gözaltına alındı.

Diyarbakır'dan İzmir'e giden bir başka yolcu otobüsünde de yolculardan F.Ö.'ye (26) ait el çantasında 250 gram çıktı. F.Ö., gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 kişini polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yastık İçinde Esrar Sevkiyatı Polise Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement