Yaz Havasına Girmenin En Şık Yolu LC Waikiki'den Geçiyor! - Son Dakika
Güncel

Yaz Havasına Girmenin En Şık Yolu LC Waikiki'den Geçiyor!

Yaz Havasına Girmenin En Şık Yolu LC Waikiki\'den Geçiyor!

LC Waikiki, yaz koleksiyonundaki birbirinden şık ürünlerle hem kadınlara hem de erkeklere birçok alternatif sunuyor.

25.05.2013 12:26

Kadın koleksiyonunda mavi, turuncu, yeşil ve beyaz gibi yaz renklerinin hakim olduğu hayvan desenleri, kemerli ürünler, maksi etekler, yıkama ve fotoğraf efektleri, geometrik çizgiler, retro detaylar ve çiçek baskıları ön plana çıkarken; erkek koleksiyonunda ise polo yaka tişörtler, keten karışımlı chino pantolonlar ve ekose bermudalar dikkat çekiyor. Renkli espadriller, metalik hasır çantalar, rahat sandaletler ve rengarenk yaz takıları kadın koleksiyonunun aksesuarlarını oluştururken; erkeklerde ise rahatlığı simgeleyen yazlık terlikler ve spor ayakkabılar ön planda!

LC Waikiki Kadınları Safari ve Aqua Etkisinde

Yeşiller, maviler, turuncular, sarılar… LC Waikiki kadını bu yaz rengarenk! Modern safari etkilerinin hakimiyetiyle Afrika havasını ayağınıza getiren Haki Grup'ta; düğmeli yakalar, tropik yeşiller ve hayvan desenleri ön plana çıkarken; tatil rahatlığını şık bir şekilde yaşamak isteyenler için tasarlanan Indigo-Turuncu Grup; yıkama ve çizgi efektleri ile modern geometrik çizgilerin ağırlıkta olduğu mercan ve portakal tonlarındaki tulumlar, şortlar ve maksi elbiselerle şık bir yaz keyfi sunuyor.

Feminenliğinden ödün vermeyen kadınların tercihi olacak Chambray Koleksiyonu, lacivert ve mavi tonlarını pembe ile buluşturuyor. 50'ler ve 60'lardan izler sunan retro etkisindeki Aqua Koleksiyonu; çiçek baskılar, desenli kapriler, kalem etekler, keten ceket ve gömlekler ile okyanus tonlarının etkisinde! 70'lerden ilham alan desenli ve dökümlü pantolonlar, dökümlü gömlekler ve maksi elbiselerle günlük rahatlık için birebir olan Summer Darks Koleksiyonu ise koyu renklerin hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

LC Waikiki Erkekleri Rahat ve Cool

Her mevsim rahatlık arayan erkeklerin kendilerini en cool hissetmek istedikleri mevsim ise kesinlikle yaz! LC Waikiki, bu yaz hem rahat hem de cool olmak isteyen erkekler için her zevke hitap eden koleksiyonlar hazırladı.

Polo yaka tişörtler, keten karışımlı hakim yaka gömlekler, farklı renk alternatifleriyle çok çeşitli bir yelpaze sunan chino pantolonlar, yaz renklerinin enerjisiyle şıklığı bir arada sunan ekose gömlekler, 2013 yazında gözleri üstünde toplamak isteyen erkeklerin vazgeçilmez parçalarından olacak. Renklerde ise beyaz ve mavi birlikteliği, lacivert ve bordo uyumu ön planda. Turuncu, turkuaz ve yeşil gibi yaz renkleri de erkek koleksiyonundaki cool parçalarda dikkat çeken renkler arasında!

Siz de yaz mevsimini hem şık hem de rahat geçirmek istiyorsanız, LC Waikiki mağazalarına uğrayarak her zevke hitap eden yaz koleksiyonundaki geniş ürün yelpazesine bir göz atın! Online alışveriş için www.lcwaikiki.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Havasına Girmenin En Şık Yolu LC Waikiki'den Geçiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement