Yaz Spor Okulları Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yaz Spor Okulları Çalışmalara Başladı

23.07.2015 16:07

İnegöl Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarında çalışmalar başladı.

Kültür Park içerisinde bulunan spor salonunda eğitimleri devam eden sporcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Öğrencilerimizin yaz tatillerini doğru değerlendirme, kötü alışkanlıklardan uzak, spor ile stres atmalarını ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Bundan dolayı da Yaz Spor Okulu çalışmalarımızı düzenliyoruz. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak Yaz Spor Okulumuzu bu yıl toplam 10 branşta düzenliyoruz" dedi.

224 SPORCU KAYIT YAPTIRDI

Yaz spor okullarının bu yıl 10'ncusunu düzenlediklerini belirten Başkan Aktaş şöyle konuştu; "Yaz Spor Okulları 1. dönem kayıtlarımız tamamlanmış olup 2. dönem kayıtlarımız devam etmektedir. 1. dönem kayıtlı öğrenci sayımız 224. Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

KAYITLAR SÜRÜYOR

Aktaş; "Yaz spor okullarımıza gelen öğrencilerimizden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkarıp kulübümüzün lisanslı sporcusu yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Spor Okulları Çalışmalara Başladı - Son Dakika


Advertisement