Gebze'de Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Güncel

Gebze'de Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Gebze\'de Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Gebze Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okulları için kayıtlar başladı.

02.06.2014 10:31  Güncelleme: 10:43

Başkan Köşker, Gebzeli çocukları; kayıtların 20 Haziran günü sona ereceği ücretsiz Yaz Spor Okulları'na katılmaya davet etti

ÜCRETSİZ HİZMET

Gebze Belediyesi'nin eğitim alanındaki önemli bir hizmeti olan Yaz Spor Okulları'nda kayıtlar başladı. Okulların tatile girmesinden sonra açılacak olan ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar 02-20 Haziran tarihleri arasında alınacak. 17 farklı branşta faaliyet gösterecek olan Gebze Belediyesi Yaz Spor Okulları'na kayıt yaptıran çocuklar, yaz aylarını dolu dolu geçirecek. Yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, karate, güreş, jimnastik ve atletizm gibi branşlarının yanı sıra resim, gitar, keman, bağlama, tiyatro, ebru, İngilizce gibi dersler de verilecek. Yaz spor okulu 16 Haziran Pazartesi günü faaliyete başlayacak.

KAYIT YERLERİ

Gebze Belediyesi yaz spor okulları kayıtları, GESMEK Kurs Merkezi, Gebze Metin Oktay Stadı (Stad Büfesi), Gebze Kapalı Spor Salonu, Kroman Çelik İlköğretim Okulu Spor Salonu, M.Üstündağ Orta Okulu Spor Salonu ile tüm halı sahalara yapılabilecek. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile birlikte başvuru yapması gerektiği bildirildi. Çocuklarını yaz okullarına kaydetmek isteyen aileler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 644 56 89 No'lu telefonundan bilgi alabilecek. Gebzeli çocukları ücretsiz yaz okullarına katılmaya davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Çocuklarımızın yaz tatillerinde boş zamanlarını en verimli şekilde geçirirken yeteneklerini geliştirecek yaz spor okulumuz bu yıl da dolu dolu bir faaliyet programıyla evlatlarımıza hizmet verecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'de Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement