Yazın En Havalı Stilini LC Waikiki ile Yakala! - Son Dakika
Güncel

Yazın En Havalı Stilini LC Waikiki ile Yakala!

Yazın En Havalı Stilini LC Waikiki ile Yakala!

Yaz mevsimini rengarenk ürünlerle karşılayan moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki'de yaz coşkusu tüm enerjisiyle devam ediyor.

23.07.2013 15:56

Mevsimin ortalarına geldiğimiz bugünlerde yeşilin, mavinin, turuncunun tüm tonları LC Waikiki'de moda severlere göz kırpıyor.

Sezonun en rahat seçeneklerinden olan uçuşan elbiseler ve rengarenk etekler LC Waikiki 2013 Kadın Koleksiyonu'nun ön plana çıkan parçaları arasında. Çiçek desenli mini şortlar da sıcak günlerde göz kamaştırmak için ideal ürünler arasında yer alıyor. Renk renk espadriller ve rahat kullanımlı çantalar da yazın vazgeçilmezlerinden… LC Waikiki 2013 Erkek Koleksiyonu ise polo yaka tişörtler, farklı tarzlardaki bermudalar ve ekose gömleklerle stil sahibi erkeklere sayısız alternatif sunuyor.

LC Waikiki'nin genç markası XSIDE ise tam bir gençlik rüzgarı estiriyor. XSIDE 2013 Kadın Koleksiyonu'nda tropik detaylar, floral baskılar ve mini şortlar dikkat çekerken; XSIDE 2013 Erkek Koleksiyonu ise çizgili tişörtler, jean bermudalar ve pastel renklerle eğlenceli erkeklere hitap ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazın En Havalı Stilini LC Waikiki ile Yakala! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement