Sis Nedeniyle Elektrik Direğine Çarpan Otobüs Yere Çakıldı - Son Dakika
Güncel

Sis Nedeniyle Elektrik Direğine Çarpan Otobüs Yere Çakıldı

Sis Nedeniyle Elektrik Direğine Çarpan Otobüs Yere Çakıldı

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde yoğun sis nedeniyle minibüs, yol kenarındaki elektrik direğini çarptıktan sonra duvarı aşarak ön tarafından çakıldı.

02.03.2016 15:45  Güncelleme: 16:10

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde yoğun sis nedeniyle minibüs, yol kenarındaki elektrik direğini çarptıktan sonra duvarı aşarak ön tarafından çakıldı. Kazada, Yatılı Bölge Ortaokulundan (YBO) memur ile kantin işletmecisi 2 kişi öldü.

KAZA YOĞUN SİS NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİ

Kaza, bugün Ağrı'nın Patnos İlçesi'ndeki Çevre yolunda meydana geldi. Yalçınkaya YBO'da görevli memur Fehim Sarıkaya yönetimindeki minibüs, okuldan ilçe merkezine gelirken çevre yolunda yoğun sisin etkisiyle kaza yaptı.

HIZINI KESEMEYEREK BURUN ÜSTÜ ÇAKILDI

Yol kenarındaki yüksek enerji nakil hattını taşıyan elektrik direğine çarpan minibüs, hızını kesemedi ve önündeki duvarı aşarak burun üstü çakıldı. Kazada, minibüs sürücüsü 45 yaşındaki Fehim Sarıkaya ile okulun kantin işletmecisi 38 yaşındaki Murat Satılmış ağır yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis elemanları tarafından minibüsten çıkarılarak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sarıkaya ve Satılmış, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamadı ve öldü.







Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sis Nedeniyle Elektrik Direğine Çarpan Otobüs Yere Çakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gerçek: Bu haber yazan güzide gazetecinin Zeka seviyesi ne kadar yükselmiş(!) 1 0 Yanıtla
  • Zafer: Yok yok deniz uçağı bu 0 1 Yanıtla

Advertisement